Welcome to my blog :)

rss

joi, 11 martie 2010

Prolog ~

... m-am tot gandit de ceva vreme sa fac asta . Stii , la urma urmei e .. o forma de arta , scrisul . Am un sentiment ciudat , e genul ala de inceput .. Imi pun ordine in ganduri si scriu ,  incerc sa disciplinez nedeslusitul tacut din mine  . Sunt dura , taioasa si sunt calma , ma intimidez pe mine insami , nu vreau sa cad insa ,  in patima fictiunii si sa o dau in '' boring-emo-stuffs '' gen . Esential .. esential este sa inteleg care e treaba cu cuvintele din jur . Sa le dau un sens . Toata treaba e relativa , depinde de conceptii , filozofii , chestii aiurea . Dar m-am plictisit si-am obosit , depun armele pentru moment ..

3 comentarii:

Roxi spunea...

Buna treaba cu blogul asta.Toti stim ca mereu ai ceva de zis, asa ca, de ce sa nu iti faci publice dorintele, ideile, parerile, intamplarile tale?
Abia astept sa citesc toaaaate aberatiile tale.:*

Anka spunea...

Plictisitor chiar .

pup

Anonim spunea...

anonimus is my middle name...,,terorizata" lui tata si-a facut blog...super tare mega idee...e foarte bine...ceea ce realizezi tu este un monolog...si ne pazesti pe noi de tonalitatea vocii tale...cu care ne-ai obisnuit in secundele unui minut dintr-o oarecare pauza..sau geb balul bobocilor;;)..good job..perfect blog-ul:*

Trimiteți un comentariu